Välkommen till Göteborg

En närliggande och öppen storstad med levande kultur, mat i världsklass och inte minst en mängd roliga upplevelser - allt inom nära avstånd för dig som gästar GO Fotboll. Det finns en mängd olika saker att testa på att göra i Göteborg och om du vill fundera på lite annorlunda alternativ gör du det lättast med hjälp av en reseguide, se här. Annars har vi listat några populära alternativ nedan. 

Liseberg

Med många åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, kramiga kaniner, mat, dryck och underhållning erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. GO Fotboll för just nu dialog med arrangör för att försöka erbjuda rabatterade priser för ankommande lag. 

Universeum

Universeum rymmer en hel regnskog, en akvariehall med exotiska fiskar och hajar, mängder av exotiska djur och växter – allt under ett och samma tak. GO Fotboll för just nu dialog med arrangör för att försöka erbjuda rabatterade priser för ankommande lag. I övrigt gäller samma förutsättningar som för Liseberg.


Djurpark

Slottsskogens djurpark är en av de äldsta i Sverige. Den är öppen året runt och är gratis att besöka. Med inriktning på tama och vilda nordiska djur, vill Slottsskogen lära både barn och vuxna om djurlivet vi har runt omkring oss. Mer information finns att tillgå här.