Det står att turneringen spelas 3/11-5/11. När börjar matcherna?

Matcherna startar tidigast på fredagen 3/11 09:00. Torsdag 2/11 är ankomstdag och då är ni välkomna att checka in på skolor och hotell men inga matcher genomförs 2/11. Om ni önskar sen första match på fredagen ber vi er kontakta oss på info@gofotboll.se . Observera att vi inte kan lämna några garantier, men förhoppningsvis finns möjligheten att tillgodose sådana önskemål. 

Var inte cupen en dag extra ifjol? Varför har ni tagit bort en dag?

Under utvärderingen 2021 och 2022 har det framkommit att fler och fler lag tycker att både kostnaderna och tidsinsatsen som krävs under cupen varit för stor. Därtill har ett flertal lag valt att avsluta turneringen i förtid på söndagen trots kvarstående placeringsmatcher. För att undvika sådana utdragningar har vi istället satsat på att täppa till schemat lite och återgår till matcher fredag-söndag.

Hur många matcher garanterar ni?

Alla lag som spelar GO Fotboll Cup har rätt till minst fem matcher under cupen. I större klasser tillämpas både A- och B-slutspel med minst en placeringsmatch. I mindre klasser tillämpas enbart A-slutspel med minst en placeringsmatch. 

Hur sker transporterna under cupen? Har ni egna bussar?

2023 kommer det finnas möjlighet till transport med interna busslinjer.   Deltagarkortet som tilldelas vid ankomst används som biljett på bussarna. Bussarna går på 2-3 linjer till alla spelplatser. Boendes i centrum tar bussarna från dess utgångspunkt, vilket är Skånegatan bredvid Heden.

Vad händer om cupen ställs in på grund av covid-19? 

Om cupen ställs in kommer alla anmälningsavgifter att återbetalas. 

Hur köper jag till tacobuff é eller ett extra transportkort? 

Ni kan köpa till alla tillägg som produkter via ert lagkonto. Ni använder inloggningsuppgifterna ni fick via anmälan och loggar in via cuphemsidan. Väl där kan ni boka alla produkter. Er kostnadspost uppdateras direkt och ni ser vad ni skall betala in. Ni kan även mejla till info@gofotboll.se med er beställning.

Jag letar efter GAIS Open. Vad hände med den cupen?

GAIS Open = GO Fotboll Cup. Efter 2021 valde turneringsledningen att byta namn på cupen till GO Fotboll med förhoppning om att bygga ett starkare cupvarumärke. Oroa dig inte, cupen är är densamma, om än lite bättre.  Under de kommande åren är målsättningen att synas ännu mer och erbjuda fler cupalternativ. 

Hur vet jag om mitt lag tillhör en elit- eller breddklass?

Det är av stor vikt för GO Fotboll Cup att alla lag som anmäler sig får bra och jämna matcher. Vi ber lag som känner sig osäkra att kontakta oss på  info@gofotboll.se  för rådgivning. Ett tips kan vara att kolla igenom tidigare års resultat och se om det är några lag ni har mött och kanske är jämbördiga med.