Vepakuten fixar skyltarna till GO Fotboll

Henrik Ståhl har gått på GAIS sedan 1970-talet då han började gå på matcher med några kompisar. Han pratar gott om de gamla resorna och fotbollskulturen som fanns på den tiden. Han berättar bland annat om makrillefisket på 80-talet och hur han samt flera andra sålde både prylar och lotter med målsättningen att dra in mer pengar till GAIS var den gemensamma drivkraften.

Sedan 1987 har Henrik arbetat i skyltbranschen med sin bror och när vi träffar honom i Vepakutens lokal i Mölnlycke syns det. Olika produkter, tryck, logotypes och oändligt med kartonger. Utöver Vepakuten som fokuserar på skyltar är han även involverad i Supportex AB som nu drivs av Henrik tillsammans med Philip Morsten, både två väldigt engagerade i GAIS supporterförening Makrillarna. Där läggs förstås den mesta kraften men man har även souvenirförsäljning till andra föreningar och kunder från hela Sverige.

För er som var med på GAIS Open 2021 såg ni skyltar, souvenirer, banderoller, vepor och flaggor som trycktes här via antingen Vepakuten eller Supportex. För er som är med på GO Fotboll 2022 så kommer ni att se minst lika många produkter som är därifrån, och det är vi glada för.

Vad kan de göra för er som förening?

Supportex öppnar en webshop åt föreningen på supportex.se. Där lägger de upp flera produkter med föreningens logga inpräntat. Produkterna kan vara allt från kläder och redskap till kaffemuggar och telefonskal. Sedan hjälper föreningen till att sprida budskapet till spelare, medlemmar och supportrar som kan gå in och handla. När dessa har köpt sina souvenirer betalar Supportex ut en förbestämd del av summan för varje såld vara till föreningen.

Har ni frågor kan ni alltid fylla i deras formulär eller ringa till 0736-370434.


GO Fotboll