Dommerregistrering til Gais Open 2021

Hej och välkommen att ansöka för att döma i GAIS Open 4/11 - 7/11 2021. Fyll i ansökningsformuläret så återkommer vi med besked om ditt deltagande senast den 15 oktober 2021. Vi erbjuder domarna ett arvode baserat på de matcher du dömer, 12år 9 mot 9 = 245kr, 13år 9 mot 9 = 260kr, 14år 11 mot 11 = 325kr, 15år 355kr och 16år 380kr, 9 mot 9 spelas 2x20min och 11 mot 11 spelas 2x25min Boende på hotell samt frukost,lunch och middag under hela turneringen. Jag hoppas att vi ses i Göteborg i november och har du några frågor så maila till , "domare@gaisopen.se".

med vänlig hälsning
Niklas Nord
Turneringsledare GAIS Open

Du er logget på som {{loggedInAs}}
Din informasjon har blitt hentet!
Det virker som du har brukt Cup Manager før.
Hvis du ønsker det, kan vi hente inn informasjon automatisk
Du har brukt CupManager før
logg inn å hente inn informasjon

Gjenta din e-postadresse

Du er logget på som {{loggedInAs}}
Din informasjon har blitt hentet!

Kontaktinformasjon


Bankopplysninger

Her må du angi dine bankopplysninger. Vi bruker dette for å kunne betale dommerhonorar via bank i etterkant av turneringen.


Annet


Avtale

Vennligst les gjennom avtalen nedenfor, og aksepter. Dette er påbudt for å kunne fortsette med registreringen.

Som tillrest fotbollsdomare i GAIS Open är jag införstådd med att jag dömer alla dagar Torsdag - Söndag och minst 4 matcher / dag på Torsdag-Lördag och 2 matcher på Söndagen. Jag uppträder med respekt mot alla spelare,ledare.turneringsfunktionärer och publik. Som domare är jag en del av GAIS Open som funktionär och erhåller ett arvode baserat på de matcher jag dömer samt övernattning på Hotell Onsdag 3/11 - 7/11. Frukost serveras på hotellet och övriga måltider på Burgårdens Gymnasium. På hotellet gäller deras regler för sina gäster.

Personopplysninger

Hvis turneringen ønsker, har de lov til å vise navnet mitt offentlig, for eksempel for at andre dommere skal velge meg som partner eller i spilltabeller i turneringsspillet

Når du har sendt din påmelding får du mulighet til å velge hvilke tider du kan dømme.