Päivää
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Tunnit
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuutit
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunnit
0 0 0 0
0 0 0 0
Elit- & breddcup (Tidigare GAIS Open)

GO Fotboll 2022

3-6 NOVEMBER

Ilmoittautukaa nyt Muokkaa ilmoittautumistanne Ilmoita erotuomari

GO Fotboll är en cup för elit- och breddfotboll för pojkar och flickor 12-16 år. Cupen spelas alltid under slutet av höstlovet i olika delar av Göteborg. Känner du inte igen namnet? GO Fotboll hette tidigare GAIS Open, men konceptet är detsamma. Nu siktar vi på att bli ännu bättre än tidigare år och vi hoppas att ni vill vara med oss! 

2022 arrangeras GO Fotboll för trettonde året. På alla år har cupen vuxit till en av Sveriges bästa cuper. Jämbördiga motståndare, central förläggning, goda transportmöjligheter samt riktigt bra mat är några av de viktigaste anledningarna till att cupen blivit så populär.

GO Fotboll spelas mellan säsongerna och är en förberedande turnering inför kommande års spelform. Det innebär att lagen testar på att spela spelformen som gäller för dem kommande år. Du kan läsa mer och hitta all information med hjälp av huvudrubrikerna ovan.


Vi ombeder lag som är osäkra på om man skall anmäla sig till en bredd- eller elitklass att göra det till en breddklass. Vi genomför kontroller av anmälda lag månadsvis och lag i elitklasser kan komma att förflyttas till breddklasser om bedömningen är att lagets nivå i dagsläget inte är i enighet med övriga lag i klassen.

Ilmoita joukkueesi nyt

Varmista paikkasi turnauksessa, rekisteröidy jo tänään!

0
ILMOITTAUTUNUTTA JOUKKUETTA

Erotuomari

Auta meitä toimimalla erotuomarina turnauksen aikana!

Ilmoittaudu erotuomariksi Muokkaa ilmoittautumistasi

Seuraa suosikkijoukkueitasi

Lataa sovellus puhelimeesi, niin autamme sinua seuraamaan tapahtumia turnauksen aikana!

App Store Lataa App Storesta Google Play Lataa Google Playstä