Transporter under GO Fotboll

GO Fotboll tillhandahåller interna busslinjer under cupen (onsdag-söndag). Bussarna går mellan spelplatser och förläggningar enligt busstabell med målsättningen att ni inte skall behöva någon annan form av transportmedel för cupens ordinarie aktiviteter.

Olika busslinjer tar er runt till alla delar av Göteborg och är allt ni behöver för att ta er mellan boende, mat och spelplatser. Busslinjen ingår i deltagaravgiften och går annars att köpa till för 149:-/deltagare. Beställning görs till info@gofotboll.se

Busslinjer

Busslinjer för cupen kommer att publiceras här under hösten 2022. Deltagarkort/band gäller som biljett på bussarna. Hållplatser är utmärkta med skyltar och kommer att finnas att tillgå på en karta inför cupens start.

Transfer

För 500:- per lag, tur & retur, kan vi tillhandahålla transfer mellan båt och tåg (GBG C) till och från förläggningarna vid ankomst och avresa. Bokning görs via "Mitt Lag" när ni anmält ert lag till turneringen och loggar in på er sida, alternativt via mejl till info@gofotboll.se. För transport från flygplats ber vi er kontakta oss för offert.