Dage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
3-6 november - (Tidigare GAIS Open)

GO Fotboll 2022

Presented by Microbe Factory AB


Se tidsplan og resultater Sådan kommer du hertil Rediger din tilmelding

GO Fotboll, presented by Microbe Factory AB, är en cup för elit- och breddfotboll för pojkar och flickor 12-16 år. Cupen spelas alltid under slutet av höstlovet i olika delar av Göteborg. Känner du inte igen namnet? GO Fotboll hette tidigare GAIS Open, men konceptet är detsamma. Nu siktar vi på att bli ännu bättre än tidigare år och vi hoppas att ni vill vara med oss! 

2022 arrangeras GO Fotboll för trettonde året. På alla år har cupen vuxit till en av Sveriges bästa cuper. Jämbördiga motståndare, central förläggning, goda transportmöjligheter samt riktigt bra mat är några av de viktigaste anledningarna till att cupen blivit så populär.

GO Fotboll spelas mellan säsongerna och är en förberedande turnering inför kommande års spelform. Det innebär att lagen testar på att spela spelformen som gäller för dem kommande år. Du kan läsa mer och hitta all information med hjälp av huvudrubrikerna ovan.


Vi ombeder lag som är osäkra på om man skall anmäla sig till en bredd- eller elitklass att göra det till en breddklass. Vi genomför kontroller av anmälda lag månadsvis och lag i elitklasser kan komma att förflyttas till breddklasser om bedömningen är att lagets nivå i dagsläget inte är i enighet med övriga lag i klassen.

Tidsplan og resultater

Find det fulde spilleprogram og de seneste resultater her

0
Spillede kampe
af 470
0
Scorede mål
Skriv hvad du leder efter. Det kan være et hold (GAIS Boys 12 (födda 2010)), en hal (Valhalla IP), en pulje (B13b Group A) eller en række (Boys 13 elit (födda 2009))

Tilmeldte hold

Er du interesseret i de hold, der har tilmeldt sig turneringen?

0
Tilmeldte hold

Dommer

Tilmeld dig som dommer

Rediger din tilmelding Gå til dommerplanen

Følg dine yndlingshold

Download vores app til din telefon, så hjælper vi dig med at holde styr under turneringen!

App Store Download fra App Store Google Play Download fra Google Play