Det står att turneringen spelas 3/11-6/11. När börjar matcherna?

Matcherna startar tidigast på torsdagen 3/11 09:00. Onsdagen 2/11 är ankomstdag och då är ni välkomna att checka in på skolor och hotell men inga matcher genomförs 2/11. Om ni önskar sen första match på torsdagen ber vi er kontakta oss på info@gofotboll.se . Observera att vi inte kan lämna några garantier, men förhoppningsvis finns möjligheten att tillgodose sådana önskemål. 

Hur sker transporterna under cupen? Har ni egna bussar?

2021 fanns möjlighet att resa både kollektivt via Västtrafrik och via cupens egna busslinjer. Deltagarkortet som tilldelas vid ankomst används som biljett på bussarna. 2022 kommer det finnas möjlighet till transport med interna busslinjer.

Vad händer om cupen ställs in på grund av covid-19? 

Om cupen ställs in kommer alla anmälningsavgifter att återbetalas. 

Hur köper jag till tacobuff é eller ett extra transportkort? 

Ni kan köpa till alla tillägg som produkter via ert lagkonto. Ni använder inloggningsuppgifterna ni fick via anmälan och loggar in via cuphemsidan. Väl där kan ni boka alla produkter. Er kostnadspost uppdateras direkt och ni ser vad ni skall betala in. Ni kan även mejla till info@gofotboll.se med er beställning.

Jag letar efter GAIS Open. Vad hände med den cupen?

GAIS Open = GO Fotboll. Efter 2021 valde turneringsledningen att byta namn på cupen till GO Fotboll med förhoppning om att bygga ett starkare cupvarumärke. Oroa dig inte, cupen är är densamma, om än lite bättre.  Under de kommande åren är målsättningen att synas ännu mer och erbjuda fler cupalternativ. Mer information kommer att komma under 2022.

Hur vet jag om mitt lag tillhör en elit- eller breddklass?

Det är av stor vikt för GO Fotboll att alla lag som anmäler sig får bra och jämna matcher. Vi ber lag som känner sig osäkra att kontakta oss på 0704-670682 eller info@gofotboll.se  för rådgivning. Ett tips kan vara att kolla igenom tidigare års resultat och se om det är några lag ni har mött och kanske är jämbördiga med.