Referee registration for the GO Fotboll 2021

Hej och välkommen att ansöka för att döma i GAIS Open 4/11 - 7/11 2021. Fyll i ansökningsformuläret så återkommer vi med besked om ditt deltagande senast den 15 oktober 2021. Vi erbjuder domarna ett arvode baserat på de matcher du dömer, 12år 9 mot 9 = 245kr, 13år 9 mot 9 = 260kr, 14år 11 mot 11 = 325kr, 15år 355kr och 16år 380kr, 9 mot 9 spelas 2x20min och 11 mot 11 spelas 2x25min Boende på hotell samt frukost,lunch och middag under hela turneringen. Jag hoppas att vi ses i Göteborg i november och har du några frågor så maila till , "domare@gaisopen.se".

med vänlig hälsning
Niklas Nord
Turneringsledare GAIS Open

You're logged in as {{loggedInAs}}
Your information has been fetched!
You seem to have used CupManager before.
If you want we can fetch your information automatically
You've used CupManager before
log in to fetch your information

Repeat your email address

You're logged in as {{loggedInAs}}
Your information has been fetched!

Contact information


Bank account

You have to specify your bank account. We use this to pay out your money.

Choose nation first

Other


Contract

Please read through the agreement below, and accept it. This is required to be able to carry on with your registration.

Som tillrest fotbollsdomare i GAIS Open är jag införstådd med att jag dömer alla dagar Torsdag - Söndag och minst 4 matcher / dag på Torsdag-Lördag och 2 matcher på Söndagen. Jag uppträder med respekt mot alla spelare,ledare.turneringsfunktionärer och publik. Som domare är jag en del av GAIS Open som funktionär och erhåller ett arvode baserat på de matcher jag dömer samt övernattning på Hotell Onsdag 3/11 - 7/11. Frukost serveras på hotellet och övriga måltider på Burgårdens Gymnasium. På hotellet gäller deras regler för sina gäster.

Personal information

If the tournament wants, they are allowed to show my name in public, for example in order for other referees to choose me as a partner or in game tables in the tournament game schedule

After you've sent in your registration, you can add your availability.