Domaranmälan till GO Fotboll 2021

Hej och välkommen att ansöka för att döma i GAIS Open 4/11 - 7/11 2021. Fyll i ansökningsformuläret så återkommer vi med besked om ditt deltagande senast den 15 oktober 2021. Vi erbjuder domarna ett arvode baserat på de matcher du dömer, 12år 9 mot 9 = 245kr, 13år 9 mot 9 = 260kr, 14år 11 mot 11 = 325kr, 15år 355kr och 16år 380kr, 9 mot 9 spelas 2x20min och 11 mot 11 spelas 2x25min Boende på hotell samt frukost,lunch och middag under hela turneringen. Jag hoppas att vi ses i Göteborg i november och har du några frågor så maila till , "domare@gaisopen.se".

med vänlig hälsning
Niklas Nord
Turneringsledare GAIS Open

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.

Välj land först

Annat


Avtal

Läs igenom avtalet, och godkänn det sedan nedan. Detta krävs att du godkänner för att du skall kunna gå vidare med din anmälan.

Som tillrest fotbollsdomare i GAIS Open är jag införstådd med att jag dömer alla dagar Torsdag - Söndag och minst 4 matcher / dag på Torsdag-Lördag och 2 matcher på Söndagen. Jag uppträder med respekt mot alla spelare,ledare.turneringsfunktionärer och publik. Som domare är jag en del av GAIS Open som funktionär och erhåller ett arvode baserat på de matcher jag dömer samt övernattning på Hotell Onsdag 3/11 - 7/11. Frukost serveras på hotellet och övriga måltider på Burgårdens Gymnasium. På hotellet gäller deras regler för sina gäster.

Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan anger du vilka tider du kan döma.