DOMMERTILMELDING til GO Fotboll 2021

Hej och välkommen att ansöka för att döma i GAIS Open 4/11 - 7/11 2021. Fyll i ansökningsformuläret så återkommer vi med besked om ditt deltagande senast den 15 oktober 2021. Vi erbjuder domarna ett arvode baserat på de matcher du dömer, 12år 9 mot 9 = 245kr, 13år 9 mot 9 = 260kr, 14år 11 mot 11 = 325kr, 15år 355kr och 16år 380kr, 9 mot 9 spelas 2x20min och 11 mot 11 spelas 2x25min Boende på hotell samt frukost,lunch och middag under hela turneringen. Jag hoppas att vi ses i Göteborg i november och har du några frågor så maila till , "domare@gaisopen.se".

med vänlig hälsning
Niklas Nord
Turneringsledare GAIS Open

Du er logget ind som {{loggedInAs}}
Dine oplysninger er hentet!
Det ser ud til, at du har brugt CUPMANAGER FØR.
HVIS DU ØNSKER, KAN VI fetch your information automatically
You've used CupManager before
log in HENTE DIN INFORMATION AUTOMATISK

Gentag din e-mail-adresse

Du er logget ind som {{loggedInAs}}
Dine oplysninger er hentet!

KONTAKT INFORMATION


Bank account

You have to specify your bank account. We use this to pay out your money.

Vælg land først

ANDET


Contract

Læs teksten nedenfor, og marker afkrydsningsfeltet for at indikere, at du accepterer betingelserne.

Som tillrest fotbollsdomare i GAIS Open är jag införstådd med att jag dömer alla dagar Torsdag - Söndag och minst 4 matcher / dag på Torsdag-Lördag och 2 matcher på Söndagen. Jag uppträder med respekt mot alla spelare,ledare.turneringsfunktionärer och publik. Som domare är jag en del av GAIS Open som funktionär och erhåller ett arvode baserat på de matcher jag dömer samt övernattning på Hotell Onsdag 3/11 - 7/11. Frukost serveras på hotellet och övriga måltider på Burgårdens Gymnasium. På hotellet gäller deras regler för sina gäster.

Personoplysninger

Hvis turneringen ønsker det, har de tilladelse til at vise mit navn offentligt, for eksempel for at andre dommere skal vælge mig som partner eller i turneringsplanen.

Når du har sendt din registrering, kan du tilføje din tilgængelighed. .